Followers

Wednesday, November 3, 2010

Kenapa wanita perlu double-triple check pad yang mereka pakai???

Assalamualaikum semua.. Update pun..hehehe.. Hari nie Cp nak kongsikan satu al- Kisah dengan korang semua.. Cp xtahu lah kisah nie cerita lama ke,dah lapuk ker.. Tapi ia benar-benar berguna dan dapat memberi kita,kaum2 hawa iktibar dan rasa hati-hati setiap kali datang bulan atau ingin menggunakan pad/tuala wanita..
Jangan malu-malu tuk share dengan kawan-kawan kita yang lain okey...

Alololo comel kan..kan..kan???

Al-Kisahnya....

Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALAWANITA...disebabkan banyak tuala wanita yang dah  expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita tersebut untuk dipakai oleh anak2 dan isterinya..Almaklumlah kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran pada keluarga tersebut...
so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu.....Selepas beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm simtom2 wanita mengandung...Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apekah penyakit anaknya itu, dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telahMENGANDUNG.....
maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia
tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukanhubungan seks..Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS sedang dikandungkan oleh kanak2 terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2TIKUS TELAH DISENYAWAKAN DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..
doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana mendapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman kanak2 tersebut... selepas pembedahan pelajar terbabit telah disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiridijangkiti virus tikus yg kotor itu...
Berdasarkan sumber Ini adalah sebahagian dari anak2 tikus yang dikeluarkan dari rahim kanak2 malang tersebut. 


Kesian kan... Mangsa kemiskinan.. Tapi ingat Bukan orang miskin tak berduit je boleh jadi macam nie.. Kita-kita yang diluar sana tue pun kalau xhati-hati mungkin macam-macam lagi boleh jadi..

Jadi pilih pad berkualiti,check expired date,check keadaan dan kebersihan pad sebelum pakai..Dan letakkan pad ditempat kering dan bersih.. Jauh dari haiwan2 perosak.. Nak ke kalau mengandungkan anak lipas pulak lepas nie??

BACA,INGAT dan jadikan IKTIBAR... Sampai update lagi yer... T.C