Followers

Wednesday, October 27, 2010

Hari nie dah berapa hari???

 Assalamualaikum semua..

Ehemmm untuk menjawab soalan diatas.. Jawapannya ialah 4Bulan 3minggu dan 2 hari..

Haaa pada hari ini la baru  Cp dapat Nkad... Korang xkawen lagi..Tahu ke ape tu N'kad??
Meh CP gi tahu yer.. N'kad nie ialah Kad nikah.. Tengok dah bape lama Cp nikah.. Baru hari nie dapat kad nikah. Kalau tidak nak jalan memana dengan Mr. Hubby kena la usung surat nikah..bukan main payah lagi..hehehe ngada je.. Orang dulu-dulu elok je kan..xda merungut pun..hehe
Kad mini camnie kan comel..kiut miut..lagi senang dibawa..Ilike... Neway.. Thank you so much yer pada Jabatan agama islam negeri perak dimana mereka lah yang kuarkan N'kad nie tuk Cp dan Hubby.. Kat negeri lain panggil kad nikah nie ape yer?? N'kad jugak ke?? Ada dengar la kan..Setiap negeri beza2..hurmm

Pada sesiapa yang teringain kad macam nie.. Cp xdapat la nak nolong dapatkan.. Kecuali korang gi nikah dulu yer.. Tamau tipu-tipu hal halal haram nie.. No good!!!!

Ini la kadnye pada yang xpenah tengok kan.. Ada cip yang dah ada data pemilik :)
>

2 comments:

  1. nk jgk cepat nikah...heehhe...mesti berbeza kn life dh kwen n blum...hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau nak..kena kawen copat2la nie..hehe..
    Berbeza tue...hermm sangat bebeza.. Kena berdikari sendiri nak urus rumahtangga.. belajar sikit2 dari parents.. ada masam manisnya.. :) dah ada calon??

    ReplyDelete